/ Billie Jean set 1: Elle, Billie Jean, Hot stuff

€ 129,90

€ 99,95

Selecteer je maat

* Verplichte velden

Speciale set prijs: € 99,95

Zet op verlanglijst

Speciale set prijs: € 99,95

Shop it
 • Reviews
 • Maatvoering

  Voor de maatvoering van de Billie Jean klik hier en kijk bij de kop maatvoering.

  Benieuw naar de maatvoering van de Elle top? Klik hier en ga naar de kop maatvoering.

  De Ceintuur is one size fits all en dus zelf verstelbaar.

 • Zet op verlanglijst
“Billie Jean is not my lover”, zong Michael Jackson. Maar onze Billie Jean in wit wíll be your love! Waarom? Billie Jean is zo’n broek die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben. Een klassieke chino met een beetje elastan in de stof voor extra draagcomfort. En de witte versie is helemaal de klassieker der klassiekers. Het is de ultieme vrouwelijke, stijlvolle broek die bij elke gelegenheid past, altijd te combineren is en volkomen tijdloos.

Reviews

  • 0
  • 10
Er zijn nog geen reviews van dit item

Certificeringen

GOTS

GOTS, de 'Global Organic Textile Standard' is de belangrijkste standaard als het gaat om kleding, gemaakt van biologische vezels. De GOTS certificering betekent dat het hele productieproces, van de vezels, de verwerking tot garen en stof, tot en met het maken van het eindproduct, op een milieu- en diervriendelijke, en onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. De GOTS standard wordt onafhankelijk gecontroleerd.

PETA

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Voor kleding betekent dat er geen dons, leer, wol, schelpen, bont of zijde wordt gebruikt voor de productie van het kledingstuk. Miss Green is Peta Approved Vegan, met uitzondering van de items waarin wol wordt gebruikt.