/ Short Good Times: Blue indigo

€ 59,95
Selecteer de kleur
Selecteer je maat
Selecteer je maat
Shop it
95% biologisch katoen, 5% lurex

Sweat shortjes zijn in het voorjaar natuurlijk heerlijk. Je draagt ze als het buiten eigenlijk al te warm is voor je spijkerbroek maar ’s ochtends nog net even te fris is voor die zwierige zomerjurk. Onze short Good Times is er ook ook een toffe glanzende uitvoering. Mooie basic top erop en een lekkere sneaker eronder and you’re good to go!

Blue indigo

Sommige kleuren kunnen door veel mensen gedragen worden. Dit geldt zeker voor bijna alle jeansachtige kleuren blauw. Vandaar onze keuze voor de schitterende kleur Blue Indigo dit seizoen. De zilveren draad die door de stof gebreid is geeft haar een instant feestelijke look! We feel the disco beat!

Reviews

    • 0
    • 10
Er zijn nog geen reviews van dit item

Certificeringen

OCS

OCS blended gecertificeerde kleding is gemaakt van 5%-99% biologische vezels Bij de biologische teelt staat het gebruik van productie methodes die niet schadelijk zijn voor de omgeving en respectvol met dieren omgaan centraal. Organic Content Standard (OCS)wordt onafhankelijk gecontroleerd.

PETA

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Voor kleding betekent dat er geen dons, leer, wol, schelpen, bont of zijde wordt gebruikt voor de productie van het kledingstuk. Miss Green is Peta Approved Vegan, met uitzondering van de items waarin wol wordt gebruikt.