/ Scarf Nasty: Breton stripe summer

€ 24,95
Shop it
95% Biologisch katoen, 5% Elastaan

Nasty is rijk in stof, dus je kunt haar op verschillende manieren dragen. Ja, ook met een sjaal kun je meerdere kanten op... Krijg je het een beetje fris buiten op het terras? Hang haar dan losjes over je schouders. Op koude dagen krul je Ruth behaaglijk in je nek. En voel je je niet zo happy met je buikje, laat de sjaal er dan nonchalant overheen hangen.

Nasty is fijn voor binnen en buiten. De sjaal doet het goed bij de verschillende wijde halzen van Miss Green’s jurkjes. En tijdens net iets frissere lentedagen pak je haar ook tevoorschijn voor je naar buiten gaat, over jas of colbertje.

De afmeting van de sjaal is 200 cm lang en 50 cm breed.

Breton Summer Stripe

De klassieker. Met deze Bretonse streep waan je je direct aan de Cote d’Azur! De ondertoon is lichtelijk offwhite, omdat hard wit vaak goedkoop lijkt, vandaar de keuze voor een lichte offwhite. De diepe donkerblauwe kleur maakt haar tres chique!

Reviews

    • 0
    • 10

Fabienne

Oei, blijkbaar foutje in mijn review gemaakt. Deze sjaal moest 5 sterren krijgen ipv 1! Wis die andere dus maar... Heel leuk sjaaltje dus.
14-04-2019

Fabienne

Streepjesfreak zijnde... kon ook dit sjaaltje niet ontbreken! :-)
13-04-2019

Certificeringen

GOTS

GOTS, de 'Global Organic Textile Standard' is de belangrijkste standaard als het gaat om kleding, gemaakt van biologische vezels. De GOTS certificering betekent dat het hele productieproces, van de vezels, de verwerking tot garen en stof, tot en met het maken van het eindproduct, op een milieu- en diervriendelijke, en onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. De GOTS standard wordt onafhankelijk gecontroleerd.

PETA

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Voor kleding betekent dat er geen dons, leer, wol, schelpen, bont of zijde wordt gebruikt voor de productie van het kledingstuk. Miss Green is Peta Approved Vegan, met uitzondering van de items waarin wol wordt gebruikt.