/ Scarf Nasty: Red

€ 24,95
Shop it

95% Biologisch katoen, 5% Elastaan

Nasty is rijk in stof, dus je kunt haar op verschillende manieren dragen. Ja, ook met een sjaal kun je meerdere kanten op... Krijg je het een beetje fris buiten op het terras? Hang haar dan losjes over je schouders. Op koude dagen krul je Ruth behaaglijk in je nek. En voel je je niet zo happy met je buikje, laat de sjaal er dan nonchalant overheen hangen.

Nasty is fijn voor binnen en buiten. De sjaal doet het goed bij de verschillende wijde halzen van Miss Green’s jurkjes. En tijdens net iets frissere lentedagen pak je haar ook tevoorschijn voor je naar buiten gaat, over jas of colbertje.

De afmeting van de sjaal is 200 cm lang en 50 cm breed.

Red

Deze heerlijke zomerse rood is een echte must have dit seizoen. Ze valt perfect te combineren met onze overige items. Wist je dat je met de accentkleuren rood (of geel – more to come) je outfit net even de spannende draai geeft die het verdient. Een streepje rood onder een mouw of tailleband maakt je outfit net af. Onze rood van dit seizoen neigt meer naar een koraalrood dan een knalrood en heeft een licht oranje ondertoon. Met dank aan één van onze klanten die ons hier terecht op wees J.

Reviews

    • 0
    • 10

Fabienne

Wasvoorschriften hoeven er bij een sjaal toch niet (zo degelijk) aan vastgestikt worden? Een handige Henriette maakt zelf los, deze laat het door een pro doen.

Hallo Fabienne,
Een wasvoorschrift in een sjaal lijkt inderdaad onzinnig, maar wettelijk zijn we verplicht al onze items hiervan te voorzien.
15-03-2019

Certificeringen

GOTS

GOTS, de 'Global Organic Textile Standard' is de belangrijkste standaard als het gaat om kleding, gemaakt van biologische vezels. De GOTS certificering betekent dat het hele productieproces, van de vezels, de verwerking tot garen en stof, tot en met het maken van het eindproduct, op een milieu- en diervriendelijke, en onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. De GOTS standard wordt onafhankelijk gecontroleerd.

PETA

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Voor kleding betekent dat er geen dons, leer, wol, schelpen, bont of zijde wordt gebruikt voor de productie van het kledingstuk. Miss Green is Peta Approved Vegan, met uitzondering van de items waarin wol wordt gebruikt.