/ Holiday set 1 - Holiday, All night long, Juliana

€ 129,85

€ 99,95

Selecteer je maat

Top Juliana:Black XXL   +€ 0,00

* Verplichte velden

Speciale set prijs: € 99,95

Zet op verlanglijst

Speciale set prijs: € 99,95

Shop it
 • Reviews
 • Maatvoering

  Voor de maatvoering van de Holiday short klik hier en kijk bij de kop maatvoering.

  Benieuw naar de maatvoering van de All night long top? Klik hier en ga naar de kop maatvoering.

  Juliana haar maatvoering staat hier. Ga na het klikken op de link naar de kop maatvoering.

 • Zet op verlanglijst
Holiday, de paperbagmodel shorts is back! De bestseller van vorige zomer en omarmd door fashionista's, is weer verkrijgbaar in extra kleuren. Holiday is de ideale short voor dames die geen heil zien in een sweatshort, maar hun short graag wat meer gekleed zien. Holiday heeft pure klasse. De hoge paperbag sluiting maakt je benen lang en accentueert je taille. Flaneren dus! De All night long top is sexy wegens de lage armsgaten. Hierdoor is de Juliana perfect om eronder te dragen. De Juliana spaghetti top is het ultieme basisstuk voor onder elke outfit. En daar kun je er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Je kan de All night long natuurlijk ook lekker over je bikini te gooien. Kleed de set af met een sleehak of juist lekker casual met een sandaal. Of nog makkelijker, met een easy slipper – het is immers vakantie!

Reviews

  • 0
  • 10
Er zijn nog geen reviews van dit item

Certificeringen

GOTS

GOTS, de 'Global Organic Textile Standard' is de belangrijkste standaard als het gaat om kleding, gemaakt van biologische vezels. De GOTS certificering betekent dat het hele productieproces, van de vezels, de verwerking tot garen en stof, tot en met het maken van het eindproduct, op een milieu- en diervriendelijke, en onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. De GOTS standard wordt onafhankelijk gecontroleerd.

PETA

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Voor kleding betekent dat er geen dons, leer, wol, schelpen, bont of zijde wordt gebruikt voor de productie van het kledingstuk. Miss Green is Peta Approved Vegan, met uitzondering van de items waarin wol wordt gebruikt.