/ Trouser Ghita: Hidden quote silver cloud

€ 99,95
Selecteer de kleur
Selecteer je maat
Selecteer je maat
Shop it
  • Gemaakt van heerlijke poplin kwaliteit
  • Koordsluiting aan de bovenkant
  • Steekzakken aan de zijkant

Wie houdt er niet van zomerse dagen? Ghita is het perfecte item voor warme dagen, en niet alleen vanwege haar zomerse print. Het stretchy poplin materiaal waarvan ze is gemaakt voelt waanzinnig. Poplin is biologisch katoen van de best beschikbare kwaliteit. Ze werd speciaal ontworpen om niet alleen te shinen boven mooie pumps naar je werk, maar ook om aan te trekken naar het strand. Bij het stijgen van het kwik, rol je haar pijpen eenvoudig wat meer naar boven. Laat die zomer maar komen!

Hidden quote silver cloud

De basiskleur van deze vrolijke print is zand grijs zodat je altijd het strand bij je hebt. De kleur heeft een koele ondertoon, maar door de kleurige letters (roze, lichtblauw, zwart en wit) op de print tegelijkertijd vrolijk en krachtig. Vind je de print tof maar niet in het gezicht, kies dan voor de short of broek met een ander kleur erop.Wist je dat we voor deze print de quote van Einstein gebruikt hebben? Zijn fameuze woorden: “We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them”, zijn voor ons iedere dag weer een grote inspiratie.

Reviews

    • 0
    • 10
Er zijn nog geen reviews van dit item

Certificeringen

GOTS

GOTS, de 'Global Organic Textile Standard' is de belangrijkste standaard als het gaat om kleding, gemaakt van biologische vezels. De GOTS certificering betekent dat het hele productieproces, van de vezels, de verwerking tot garen en stof, tot en met het maken van het eindproduct, op een milieu- en diervriendelijke, en onder goede arbeidsomstandigheden is gemaakt. De GOTS standard wordt onafhankelijk gecontroleerd.

PETA

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Voor kleding betekent dat er geen dons, leer, wol, schelpen, bont of zijde wordt gebruikt voor de productie van het kledingstuk. Miss Green is Peta Approved Vegan, met uitzondering van de items waarin wol wordt gebruikt.