/ Dress I Wanna Dance: Navy

Normale prijs: € 89,95

Special Price € 64,95

Selecteer de kleur
Selecteer je maat
Selecteer je maat
Shop it
  • Wikkel jurkje
  • Wordt vastgemaakt met een koordje in de taille
  • Kniehoge lengte
Wrap yourself in elegance! Het dansjurkje van het seizoen. Schitter op elk feestje met een mooie open pump of draag haar met een gesloten hak naar formelere gelegenheden. Het jurkje sluit met een lang elegant koordje om de taille en valt op de knie bij een lengte van 1.74 cm. Het is een heerlijk wrapjurkje maar valt niet open tijdens het fietsen!

Reviews

    • 0
    • 10

Evelien

Oily green
Prachtig, elegant jurkje. Het model is eerder sober maar het mooie groen maakt het echt af. Ik ben heel blij met mijn aankoop. Ik kreeg er al verschillende complimentjes over.
De mouwen leken mij lang te zijn op de foto's. Ze komen echter tot net boven mijn ellebogen. Ik vind het een mooie lengte voor een mouw, maar de foto misleidt.
30-04-2019

Certificeringen

Lenzing Micromodal

MicroModal® is 100% natuurlijk, super zacht en heeft een zeer hoog vocht absorberend vermogen. De vezel is volledig biologisch afbreekbaar. Lenzing MicroModal® is de merknaam voor vezels gemaakt van cellulose via het zeer milieu vriendelijke Edelweiss® proces. MicroModal® heeft het EU Ecolabel.

PETA

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Voor kleding betekent dat er geen dons, leer, wol, schelpen, bont of zijde wordt gebruikt voor de productie van het kledingstuk. Miss Green is Peta Approved Vegan, met uitzondering van de items waarin wol wordt gebruikt.