/ Intimately Chique

€ 219,90

€ 159,96

Selecteer je maat

* Verplichte velden

Speciale set prijs: € 159,96

Zet op verlanglijst

Speciale set prijs: € 159,96

Shop it
Voor chique dineetjes of dat intieme feestje met vrienden trek je voortaan deze set uit de kast. Het lijkt een elegante jurk, maar bestaat uit een losse top en rok. Grote voordeel; je kunt ze ook apart dragen! De top kan je overdag casual met jeans aan, maar in combinatie met de rok verandert het in een handomdraai in elegante evening wear!

Soms heb je van die items die nog veel beter uitpakken dan verwacht. Top Good Feeling behoort tot deze categorie. Vanaf het moment dat ik deze voor het eerste droeg, wordt ik bedolven onder de complimenten en ik merk dat ik haar telkens weer uit de kast haal. Deze in de basis eenvoudige flowy blouse, krijgt door het ruffeltje langs de mouwlijn en cuffs dat... je ne sais quoi. Iets kokets; een vleugje Paris, maar zonder dat het overheerst. Een potentieel favo item!

Rok Good Vibrations is een zwierige lange rok met prachtige valling doordat ze gemaakt is van Ecovero. Draag haar vrouwelijk in je taille, waardoor je figuur mooi uitkomt. Met hakken eronder ben je helemaal een vamp!

We hebben voor deze set gekozen voor Junebug, een warme, chique diepgroene kleur die ook wel flessengroen wordt genoemd. Staat zowel prachtig bij blondines, als brunettes en helemaal top bij redheads.

Reviews

    • 0
    • 10
Er zijn nog geen reviews van dit item

Certificeringen