• Vacature: Design / Productie stagiaire •

05-12-2017

Miss Green is een duurzaam en eerlijk modelabel in hartje Haarlem. Gestart in 2008 online, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig modelabel dat levert aan een groot aantal winkels in o.a. Nederland, België en Duitsland. Miss Green staat voor kwaliteit en comfort. Voor items gemaakt van o.a. biologische katoen, duurzaam bamboe, non mulesing wol en gerecyclede jeans. Geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden in GOTS gecertificeerde naaiateliers in Europa en Sri Lanka. Voor tijdloze jurkjes, hippe broeken en leuke tops. Voor draagcomfort bij iedere gelegenheid. Voor kwaliteit en persoonlijkheid. Voor jaren draagplezier. 

Miss Green bestaat uit een klein, gedreven team van mensen. Er zijn daarom veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en er is veel ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren.

 Wat zoekt Miss Green?

We zoeken een stagiaire met veel modegevoel en kennis van design en productie. Het is de bedoeling dat je ons gaat assisteren bij de kledingproductie, van A tot Z. Je moet inzicht hebben in het hele ontwerpproces, ondersteunen bij het ontwikkelen en uitwerken van het collectiebeeld en het beoordelen van de sampling. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzamelen van ideeën voor design, het maken van moodboards, het maken van technische tekeningen en het doorpassen, beoordelen en registreren van samples. Een heel gevarieerde stage dus!

 Omdat Miss Green bestaat uit een klein team is er tevens veel mogelijk: er is ruimte om eigen ideeën in te brengen en je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je ruime werkervaring op kunt doen. Dus ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, goed zelfstandig kan werken, graag wilt leren én van eerlijke mode houdt, dan is dit de ideale stage! Hiernaast zitten we in het centrum van Haarlem, zijn we makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en is er een stage vergoeding.

 Daarnaast verwachten we dat je het volgende meebrengt:

  • HBO denk- en werkniveau in de richting design en / of productie.
  • Je bent communicatief sterk, georganiseerd en kan goed zelfstandig werken.
  • Je bent ondernemend, opgewekt en een teamplayer.
  • Je hebt een passie voor groene mode en duurzaamheid.
  • Adobe Photoshop en Illustrator kennen geen geheimen voor jou.

 Miss Green biedt je een leerzame en zeer afwisselende baan bij een snel groeiend bedrijf in hartje Haarlem met een enthousiast team leuke mensen. Ideaal is het natuurlijk als je een beetje in de buurt woont!

Periode?

Start eind augustus minimaal voor drie maanden

Interesse?

Heb je interesse om ons te komen versterken? Mail je CV en korte motivatie via onderstaande button.