Stage Medewerker productie

26-11-2018

Stagiair Medewerker productie

Miss Green is het grootste Eco & Fair Fashionlabel in hartje Haarlem. Gestart in 2008 online, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een merk dat levert aan een groot aantal winkels in Europa. Miss Green staat voor kwaliteit en comfort. Voor items gemaakt van o.a. biologische katoen, duurzaam bamboe, non mulesing wol en gerecyclede jeans geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden in GOTS gecertificeerde naaiateliers in Europa. Voor tijdloze jurkjes, hippe broeken en leuke tops. Voor draagcomfort bij iedere gelegenheid. Voor kwaliteit en persoonlijkheid. Voor jaren draagplezier.

Wat zoekt Miss Green?

Miss Green bestaat uit een klein, gedreven team van mensen. Voor een stagiaire bestaan er daarom veel mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en er is veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. De stagiaire ondersteunt ons designteam en werkt direct onder van de productiebegeleidster, stylist.

We zoeken een HBO stagiaire met veel modegevoel en kennis van design en productie. Het is de bedoeling dat je ons gaat assisteren bij de kledingproductie, van A tot Z. Je zal echt als schakel tussen Maaike Groen (designer, eigenaar) en de productiebegeleidster fungeren. Je werkzaamheden zullen in Nederland plaatsvinden en bestaan uit o.a. het maken van technische tekeningen, beoordelen van monsters, controleren van de productievoortgang en het beoordelen van de sampling.

Periode ?

De stage loopt van januari 2019 tot minimaal maart 2019. Eisen? - - Programma’s: Adobe Photoshop, Illustrator & InDesign - Vormgeving/Grafische opleiding, minimaal MBO - Je bent vrolijk, sociaal en creatief - Je hebt een passie voor groene mode en duurzaamheid. - Je houdt van aanpakken en neemt graag initiatief - Je kunt goed zelfstandig werken Wij bieden wij? Miss Green biedt je een leerzame en zeer afwisselende stageplek in hartje Haarlem met een enthousiast team leuke mensen. Je krijgt een stage- en eventueel een reiskostenvergoeding. Ideaal is het natuurlijk als je een beetje in de buurt woont!

Interesse? Mail ons dan je CV met korte motivatie naar [email protected]