Stage Grafisch Vormgeven

26-11-2018

Wat?

Ben je dagelijks bezig met fashion en duurzaamheid? Is groene mode en online shoppen voor jou dagelijkse kost, loop je over van de inspirerende ideeën en beheers je de benodigde vormgevingsprogramma’s om mooie beelden te maken die passen bij het merk? Dan ben jij misschien onze nieuwe vormgevings/ social media stagiaire.

Werkzaamheden?

Miss Green zoekt iemand die het leuk vindt om ons te ondersteunen bij de vormgeving voor de eigen site en alle social media. Hiernaast bestaat het vormgeven van al het drukwerk (folders, stylesheets, aankleding beurzen e.d.) ook uit je werkzaamheden. Hiernaast vinden we het fijn als je het leuk vindt om te assisteren op beurzen, tijdens fotoshoots en verder bruist en bubbelt van ideeën voor bijvoorbeeld leuke acties of nieuwe initiatieven. We werken met een klein team, dus des te groter zijn de mogelijkheden voor jou!

Eisen?

Programma’s: Adobe Photoshop, Illustrator & InDesign - Vormgeving/Grafische opleiding, minimaal MBO - Je bent vrolijk, sociaal en creatief - Je hebt een passie voor groene mode en duurzaamheid. - Je houdt van aanpakken en neemt graag initiatief Je kunt goed zelfstandig werken Wij bieden wij? Miss Green biedt je een leerzame en zeer afwisselende stageplek in hartje Haarlem met een enthousiast team leuke mensen. Je krijgt een stage- en eventueel een reiskostenvergoeding. Ideaal is het natuurlijk als je een beetje in de buurt woont! Interesse?

Mail ons dan je CV met korte motivatie naar [email protected]