MISS GREEN BASICS

20-09-2017

Het is al acht jaar geleden dat we met Miss Green begonnen aan onze missie om de mode te veranderen in een eerlijkere en duurzamere wereld.

Inmiddels is Miss Green uitgegroeid tot een volwaardig modelabel, met prachtige stijlen, een variëteit aan zachte stoffen en is het merk verkrijgbaar in meer dan 100 winkels in binnen en buitenland.

En nu lanceren we een volledig GOTS gecertificeerde basic collectie! Dat doen we niet zomaar, Miss Green hebben immers een reputatie te verliezen :) Biologische katoen is altijd zachter dan met gif behandelde katoen, maar dankzij een peach-touch finish zijn de Miss Green basics echt super, superfijn.

De shirts en rokjes zijn prachtig gemaakt met een 'three-needle-stitch' details en komen in verschillende kleuren en kraagjes. De elastan zorgt voor precies de comfortabele fit die je van een goeie basic verwacht. Dankzij een gunstige import regeling tussen de EU en Sri Lanka zijn ook de prijzen heel acceptabel.

Plus: bij bestelling van twee of meer items uit de basic collectie wordt automatisch 10% korting berekend in de winkelmand!

En bij drie of meer stuks zelfs 15% korting.

Kijk snel en geniet dagelijks van je heerlijkste basics