Lenzing duurzaamste bedrijf productie stof Tencel

28-11-2016
Als je op zoek bent naar zijdezacht en luxe, dan heb je Tencel® nodig. Deze stof is gemaakt van hout van duurzame bossen. Mechelina en Selma zijn van deze rijke Tencel® gemaakt en hebben kanten details. Met Mechelina en Selma maakt je de perfect outfit, van dag tot nacht.
De producent van de Tencel® die wij gebruiken (Lenzing) is uitgeroepen tot het duurzaamste bedrijf ter wereld op het gebied van houtinkoop. Lenzing verwerkt hout tot textielvezels en maakt hier uiteindelijk de stof van. Dit hout is afkomstig uit PEFC- en FSC-beheerde bossen in Zuid-Amerika en Europa. Het verwerkingsproces gebeurt ook op een duurzame wijze. Lees hier meer over dit duurzame proces.  
 
Mechelina is ideaal om van casual naar feestelijk te gaan. Deze top heeft bovenop voor en achter een pand met kant wat haar supervrouwelijk maakt.
Selma is de sierlijke tuniek die je in je kast moet hangen. De duurzame tuniek heeft kant op het achterpand wat haar supervrouwelijk maakt. Verder is de top gemaakt van Tencel, wat haar zacht maakt en een luxe gevoel geeft.
Meer over tencel vind je hier
Bron: Duurzaam Bedrijfsleven