Gezocht • Vormgeving Stagiaire •

21-03-2017

Ben je dagelijks bezig met fashion en duurzaamheid? Is groene mode en online shoppen voor jou dagelijkse kost, loop je over van de inspirerende ideeën en beheers je de benodigde vormgevingsprogramma’s om mooie beelden te maken die passen bij het merk? Dan ben jij misschien onze nieuwe vormgevings/ social media stagiaire.

Waar?
Miss Green is een duurzaam en eerlijk modelabel in hartje Haarlem. Gestart in 2008 online, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig modelabel dat levert aan een groot aantal winkels in Nederland, België en Duitsland.Miss Green staat voor kwaliteit en comfort. Voor items gemaakt van o.a. biologische katoen, duurzaam bamboe, non mulesing wol en gerecyclede jeans. Geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden in GOTS gecertificeerde naaiateliers in Europa. Voor tijdloze jurkjes, hippe broeken en leuke tops. Voor draagcomfort bij iedere gelegenheid. Voor kwaliteit en persoonlijkheid. Voor jaren draagplezier.

Miss Green bestaat uit een klein, gedreven team van mensen.
Er zijn daarom veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en er is veel ruimte om eigen ideeën in te brengen. We zoeken een vormgevingsstagiaire die ons kan ondersteunen bij alle vormgeving voor de website, social media en het drukwerk.

Werkzaamheden?
Miss Green zoekt iemand die het leuk vindt om ons te ondersteunen bij de vormgeving voor de eigen site en alle social media. Hiernaast bestaat het vormgeven van al het drukwerk (folders, stylesheets, aankleding beurzen e.d.) ook uit je werkzaamheden. Hiernaast vinden we het fijn als je het leuk vindt om te assisteren op beurzen, tijdens fotoshoots en verder bruist en bubbelt van ideeën voor bijvoorbeeld leuke acties of nieuwe initiatieven. We werken met een klein team, dus des te groter zijn de mogelijkheden voor jou! We hebben tegenwoordig ook een eigen fotostudio op kantoor, die je ook mag gebruiken om allemaal eigen beeld te maken, voor o.a. Instagram.


Eisen?
- Programma’s: Adobe Photoshop, Illustrator & InDesign
- HBO denk- en werk niveau in de richting Vormgeving/Grafisch/ branding
- Je bent vrolijk, sociaal en creatief
- Je hebt een passie voor groene mode en duurzaamheid.
- Je houdt van aanpakken en neemt graag initiatief
- Je kunt goed zelfstandig werken

Omdat Miss Green uit een klein team bestaat is er tevens veel mogelijk: er is ruimte om eigen ideeën in te brengen en je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je ruime werkervaring op kunt doen. Dus ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, goed zelfstandig kan werken, graag wilt leren én van eerlijke mode houdt, dan is dit de ideale stage! Je krijgt een stage- en eventueel een reiskostenvergoeding.
Ideaal is het natuurlijk als je een beetje in de buurt woont!

Periode?
De functie is per direct beschikbaar en einddatum is in overleg. Ten minste voor 3 maanden. 

Interesse?
Mail ons dan je CV met korte motivatie naar [email protected]