Gezocht • Stagiaire Productie •

03-05-2017

Wij zijn per 1 september er op zoek naar een productie stagiaire ! Lijkt het je leuk om alles te leren over duurzaam produceren bij een fashionable Nederlands modelabel. Ben jij een aanpakker, georganiseerd, zelfstandig en klopt jouw groene hart net zo snel als dat van ons? Dan zijn we op zoek naar jou!

Waar?
Miss Green is een duurzaam en eerlijk modelabel in hartje Haarlem. Gestart in 2008 online, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig fashionlabel dat levert aan een groot aantal winkels binnen Europa. Miss Green staat voor kwaliteit en comfort. Voor items gemaakt van o.a. biologische katoen, duurzaam bamboe, tencel, biologische wol en gerecyclede materialen. Geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden in GOTS gecertificeerde naaiateliers in Europa. Voor tijdloze jurkjes, hippe broeken en leuke tops. Voor draagcomfort bij iedere gelegenheid. Voor kwaliteit en persoonlijkheid. Voor jaren draagplezier. Miss Green bestaat uit een klein, gedreven team van mensen. Er zijn daarom veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en er is veel ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren.

Werkzaamheden?
We zoeken een stagiaire met veel modegevoel en productie. Het is de bedoeling dat je ons gaat assisteren bij de kledingproductie, van A tot Z. Je moet inzicht hebben in het hele ontwerpproces, ondersteunen bij het ontwikkelen en uitwerken van het collectiebeeld en het beoordelen van de sampling. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzamelen van ideeën voor design, het maken van moodboards, het maken van technische tekeningen en het doorpassen, beoordelen en registreren van samples. Een heel gevarieerde stage dus!

Eisen?
Wij zijn op zoek naar een teamspeler met passie voor het product, die praktisch is ingesteld en het leuk vindt om samen met ons de wereld te veroveren. We groeien hard en hebben jouw inzet, pro activiteit en ideeën nodig om onze collectie steeds fashionable en duurzamer te maken.
Daarnaast verwachten we dat je het volgende meebrengt:
- HBO denk- en werkniveau
- Je bent communicatief sterk, georganiseerd en kan goed zelfstandig werken.
- Je bent ondernemend, creatief en je hebt feeling voor tekst & beeld.
- Je spreekt en schrijft in ieder geval foutloos Nederlands en Engels
- Je hebt een passie voor groene mode en duurzaamheid.
- Je bent vrolijk, sociaal en een teamplayer.
- Programma’s:Photoshop en Illustrator kent geen geheimen voor jou.

Wij bieden wij?
Miss Green biedt je een leerzame en zeer afwisselende stage bij een snel groeiend bedrijf in hartje Haarlem met een enthousiast team leuke mensen. Ideaal is het natuurlijk als je een beetje in de buurt woont! Periode? Start per augustus (in overleg is andere startdatum mogelijk), minimaal voor vijf maanden

Interesse?
Heb je interesse om ons te komen versterken? Mail je CV en korte motivatie naar [email protected]