Duurzame kleding voor de feestdagen

06-12-2016
Dit jaar heeft Miss Green voor het eerst een Holiday Collectie! Hieronder vind je een selectie van de winkels die de Holiday Collectie verkoopt. Wij waren heel benieuwd naar de eerste reacties. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

De volgende winkels verkopen (een selectie van) de Holiday Collection:
Let op dat deze winkels meestal maar een selectie van de collectie verkoopt. Wil je er zeker van zijn dat de winkel jouw favoriete item verkoopt? Neem dan contact met ze op. 
-       Het Faire Oosten Javastraat 
-       Het Faire Oosten Waldenlaan 
-       Kuyichi and Friends
-       Koko Toko
-       FOLK

“De collectie is tijdloos en trendy. Je kan de items het hele jaar door dragen en is daardoor extra duurzaam. De klanten vinden tuniek Selma helemaal leuk, vooral omdat het goed staat op elk figuur. Of je nou lang, klein, slank of wat voller bent, je zal er altijd glamorous uitzien.
- Marlieke, Wolf and Storm


-       No3
-       Doors Fashion
-       Van Nature
-       MKObjecten
-       Nukuhiva Amsterdam
-       Nukuhiva Utrecht
-       Queens 
-       De Hippe Engel
-       Keizerin 
-       Retteketet
-       Eigen Stijl

“Normaal gesproken hou ik helemaal niet zo van polyester, maar voor deze collectie heb ik een uitzondering gemaakt. Het gerecycled polyester voelt fijn aan en mag er echt zijn. Terwijl ik de jurkjes nog op aan het hangen was heb ik al gelijk een jurkje verkocht!”
- Ingrid, Bewust en Mooi


-       Wat mooi 
-       Tally-Ho Bergen
-       Tally-Ho Egmond aan Zee
-       Tally-Ho Hoorn
-       Tally-Ho Alkmaar
-       Tally-Ho Heiloo
-       Tally-Ho Amsterdam

Is er geen winkel in de buurt die de Holiday Collection verkoopt of kun je gewoon niet wachten? Shop de collectie dan online.