Dutch Sustainable Fashion Week

06-10-2016
De Dutch Sustainable Fashion Week is begonnen! Om deze week goed in te luiden hebben we een aantal sustainable fashion evenementen op een rijtje gezet waar Miss Green aan deelneemt: 

 

 

 
 
The True Cost 
Donderdag 13 oktober - Gather Haarlem
Neem een kijkje achter de schermen van de kledingindustrie en leer over de negatieve impact die de fashion-industrie heeft op de wereld. We tonen de documentaire "The True Cost' en vervolgen dit met een panelgesprek met Nienke Steen [Modint], Lonneke Verbunt [BrandMission] en Maaike Groen [Miss Green]. Kom ook!

Zie hoe het er achter de schermen aan toe gaat en hoe wij dit proberen te veranderen! Volg hier ons Facebook event voor meer informatie en koop snel een kaartje voor €5,00!

 

 

 

 
Sample Sale Homestock
Van 6 tot en met 19 oktober - Homestock Eindhoven
Van vrouwelijke jurkjes tot comfy shirtjes, van effen basics tot klassieke streepjes, alle Miss Green ingrediënten zijn aanwezig tijdens onze Sample Sale in Eindhoven. Kom snel langs en vindt de leukste items in organic cotton, bamboo of Tencel voor kleine prijsjes! Volg hier ons Sample Sale Facebook event voor meer informatie.

 

 

 

 

Fair Fashion Festival 
Zondag 16 oktober - Utrecht
Op het Fair Fashion Festival is zo veel te doen! Er vinden modeshows plaats waar Miss Green ook aan zal deelnemen, er is een erg gezellige en inspirerende markt en je kan deelnemen aan inspirerende lezingen en workshops! Meer weten over het Fair Fashion Festival? Klik hier! 
 

 

The Circular Fashion Show – 7 oktober
In de fashion show over High Tech Fashion & Circular Innovation kom je designs tegen van o.a petflessen, oud fruit, zalmhuid, muziekinstrumenten, koeienpoep, visnetten, koffiedik, banden en huisafval. Bekijk de NOS opname op 10 oktober.
 

 

The Streetwear Fashion Show – 10 oktober
Dit is de fashion show waar de volgende generatie groene designers hun collecties laten zien. Wederom zal je Miss Green in deze fashion show zien. De show vindt plaats op maandag 10 oktober.
 

 

 

Volg Miss Green op Facebook om de live video's deze week te bekijken!