/ Bezorging

Verzendkosten

Alle bestellingen worden via PostNL verzonden, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Ook voor bestelling naar Duitsland en Belgiƫ worden geen verzendkosten in rekening gebracht, al deze bestellingen worden via DPD verzonden.

Bezorging

Als je iets bij Miss Green bestelt, wil je je nieuwe items natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom versturen wij alle bestellingen met PostNL. Zij streven ernaar het pakket de eerstvolgende werkdag al te bezorgen. PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag en je kunt de zending volgen met de Track&Trace-code.
1e afleverpoging: Als je niet thuis bent, probeert PostNL het pakket bij de buren aan te bieden. Je ontvangt dan een briefje met het adres waar het pakketje voor je klaarligt.
Als het niet mogelijk is je pakketje af te leveren, probeert PostNL het de volgende dag weer. Als je liever zelf een dag en tijdstip kiest voor de tweede bezorgpoging, dan kun je dat aangeven met behulp van de code op het bericht. Mocht de tweede afleverpoging niet slagen, dan kun je het pakketje vanaf 13.00 uur de volgende werkdag ophalen op het postkantoor. Vergeet daarbij niet een legitimatiebewijs mee te nemen! Het pakketje moet je binnen twee weken opgehaald zijn, als dat niet gebeurt gaat het retour naar ons.