/ Betaling

Betalingen

De betalingen van Miss Green worden verzorgd door Adyen.com. Zij waarborgen dat je transactie beveiligd wordt uitgevoerd. Zodra de betaling binnen is zal de bestelling direct door Miss Green verwerkt worden en er geldt een gewone levertijd.

Betalen met iDeal

Dit is de snelste manier van betalen bij Miss Green, Omdat de betalingen nog dezelfde dag verwerkt kunnen worden. Als je jouw bankzaken via de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank en ING (postbank) via Internet regelt, kan je via onze site de betaling op een makkelijke en veilige manier regelen. Dit gaat als volgt: na het plaatsen van je bestelling kies je als betaalmethode iDeal. Er opent dan een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waar je online bankiert. Je volgt dan gewoon de procedure zoals je hem gewend bent met betalingen via internetbankieren.

Betalen met bankoverschrijving

Hierbij moet je het totaalbedrag zelf overmaken naar de Payment Provider van Miss Green, Adyen. Let erop dat je de gegevens uit het pop up scherm direct print! Hierin staan namelijk de ordergegevens die je bij je betaling moet vermelden.

Betalen met credit card

Kies je voor een betaling met creditcard (Visa, Mastercard en American Express), dan wordt de betaling online geautoriseerd. Hierdoor weet je direct of je betaling wel of niet is goedgekeurd door jouw bank.

Betalen per automatische incasso

Bij deze wijze van betaling geeft je een eenmalige machiging af aan Miss Green om het bedrag van je bestelling van je rekening af te schrijven. De verwerking van deze methode kan een dag duren waarna je de producten krijgt opgestuurd.

BETALEN MET SOFORT

Betalen met SOFORT is eenvoudig, snel en veilig. Je hoeft alleen de betaling te verifiëren, net als bij iDEAL. Met SOFORT kan uw bestelling direct worden verwerkt en wordt beveiligd door middel van uw login code(s) en bevestigingscode(s).

BETALEN MET PAYPAL 

Met Paypal kies je zelf hoe je betaald: met een creditcard, je bankrekening of PayPal-saldo. Paypal schrijft het bedrag af van jouw rekening.  Je gegevens en ook je bestellingen worden volledig beschermd.